18 NOV

Dag van de Achterhoekse Popmuziek

met DE SURFING CROWS en KILL THE POODLE

AFGELOPEN

De Dag van de Achterhoekse Popmuziek (DAP) brengt de popcultuur (podia, festivals, winkels, studio’s) en artiesten (bands, dj’s, rappers, singer-songwriters) met elkaar in contact en presenteert dit onder één paraplu. De bands DE SURFING CROWS en KILL THE POODLE staan op 18 november 2017 in Rockcafé Taste.

21:00
Surfing Crows
The most amazing creatures from this world are now gathered in one wild, loud and powerful band and they have only one important mission, playing surfmusic.
 
22:30
Kill the Poodle
Kill the Poodle is een band die zijn oorsprong al begin jaren 90 van de vorige eeuw heeft liggen. John klein Gebbinck (gitaar/zang), Roy Janssen (bas/zang), Sander Fiering (gitaar/zang) en Sander Roerdink (drums) deelden elkaars inspiratie in verschillende bandjes. De muziek die daarbij gemaakt werd is een crossover van Rock, Funk, Alternative en Metal. Nadat deze bandjes in 1998 stil kwamen te liggen is eind 2011 besloten om de draad weer op te pakken en al het goede van vroeger onder één noemer samen te brengen: Kill the Poodle! De 4 vrienden hebben de band uitgebreid met de Arnhemse zangeres Dewi Wanders (Pink Circus) en zijn klaar om genadeloos toe te slaan. Laat uw poedel thuis!