25 NOV

'Fiep Fiep Vogeltje' in de bieb

Voorstelling voor kinderen van 2 tot 5 jaar

AFGELOPEN

Op zaterdag 25 november 2017 is er in de bibliotheek van Groenlo een voorstelling te zien, speciaal voor kinderen van 2 tot 5 jaar.

Stichting Twee-ater speelt 'Fiep Fiep Vogeltje'. De toegang is gratis en de voorstelling begint om 10.30 uur. Deze activiteit is mede mogelijk dankzij 'Samen in Oost Gelre'.

Fiep houdt van vogels. Fiep houdt van tekenen. Slimme vogels, vreemde vogels. Vrijgevochten Fiep. Ze houdt niet van spinazie en ook zo niet van rekenen. Maar vogels zijn het helemaal, op leeftijd of juist piep. Vroege vogels, vrije vogels, het maakt niet uit voor Fiep. Plots blijft er nog maar eentje over. En Fiep raakt in paniek. Een wereld zonder vogeltjes? Klinkt als een lied zonder muziek. Als de maan zonder de sterren of een kerstboom zonder piek. Fiep fiep vogeltje! Dat gaat dus niet gebeuren. Samen gaan ze stoer op pad. Komen van alles tegen. Een avontuur in alle kleuren. Zonder praatjes, muzikaal, door weer en wind en regen. Fiep fiep vogel, ondeugend, rechtdoorzee. Fiep fiep vogel, vlieg jij met ons mee?
Fiep Fiep Vogeltje is een spannende en humoristische ontdekkingstocht voor kinderen vanaf 2 jaar. Zonder tekst, maar met illustraties van Fiep Westendorp.

Bibliotheek, Deken Hooijmansingel 1a, Groenlo

Foto: © Fiep Amsterdam bv Vormgeving: Marc Volman.