11 JAN

Opening Musicalfabriek Groenlo

Jonge acteur uit de Bodyguard aanwezig tijdens opening

AFGELOPEN

Op 11 januari 2018 opent de Musicalfabriek Groenlo officieel haar ‘deuren’ in de nieuwe Mattelier.

Op 11 januari kan iedereen in de nieuwe Mattelier te Groenlo een kijkje komen nemen wat de Musicalfabriek Groenlo nu eigenlijk inhoudt, hoe er gewerkt wordt.

Kinderen van 7 tot en met 18 jaar krijgen de mogelijkheid om in Groenlo, in de nieuwe Mattelier, hun zang-, acteer- en dans talent te ontdekken. Een professioneel team, dat onder meer bestaat uit een acteerdocent, zangdocent, dansdocent en pedagogen gaan de deelnemende kinderen professioneel begeleiden. “Doelstelling is het beste uit de kinderen te halen en ze door te laten ontwikkelen op verschillende niveaus. Het samenwerken is een belangrijk onderdeel en de uiteindelijke climax is de uitvoering van een echte Musicalproductie”.

Niemand minder dat Jeshian van Doorn, die met zijn 10 jaar al meespeelt in de Bodyguard en On your feet, komt optreden, evenals Sifra Geessink die komt zingen. Zij is onder meer bekend van The Voice en verschillende andere grote producties. Ook verzorgde zij een indrukwekkend optreden in de muziekkoepel in Groenlo, tijdens de opening van de SamenLoop voor Hoop Oost Gelre. Sifra volgde haar opleiding aan de Musicalschool in London. Verder verzorgen leden van Penta Dance Department enkele dansjes. De avond wordt om 18.00 uur afgetrapt en rond 19.45 uur afgesloten. Iedereen is van harte uitgenodigd hier bij aanwezig te zijn. De entree is gratis.