26 FEB
28 FEB

Carnaval in Groenlo

Drie Dolle Dagen

AFGELOPEN

Op 26, 27 en 28 februari 2017 is Groenlo helemaal ondergedompeld in het Carnaval. Drie Dolle Dagen feest.

Op zondag 26 februari is er vanaf 14.00 uur een grote carnavalsoptocht te zien.

Rosenmontag 27 februari 2017: Inauguratie 1e Dweilvat Grolle, officiële openening van het Dweilen en Grolse straatcarnaval
Gezamelijk aftelmoment op de Markt! Stadsprins Harrie en Adjudant René slaan het het eerste Dweilvat aan met de Ritmeesters en Baron der Knunnekes samen met één van de leden van het eerste uur om de banden aan te geven tussen de 11e vd 11e waterput, de Stadspomp, ons Grolsche bier en ons Grolse carnaval. Proosten met de Stadsprins en Adjudant. Het Dweilvat zal worden gezegend door de Bisschop van Biera waarna iedereen de mogelijkheid heeft om zich te laten "dopen" voor een gezegend en vrolijk carnaval!

Tulpendinsdag 28 februari 2017: Dweilen Grolle
Dweilen dwars deur Grollle. Met o.a. 50+ Tweede Jeugdzitting met buuts, dans en onthulling Tweede Jeugdprins en Adjudant, 50- Boetengewoone Binnenzitting (maar dan staand) met buuts en zang. Carnavalsbingo, Kliekjesdag, Kuskaart met Stadsprins Harrie & Adjudant René. Fotokastje voor jouw unieke Tulpendinsdagkiekje. Volop vertier in alle kroegen! En... het aller allerlaatste optreden van het Knunnekes Dweilorkest (voor deze carnaval dan).

Carnavalsvereniging de Knunnekes garandeert drie dagen dolle pret!