26 FEB

Eindvoorstelling ‘Hotel Moriaan’

Project 'Verhalen van vroeger’

AFGELOPEN

Op donderdag 26 februari wordt het project ‘Verhalen van vroeger’ met een eindvoorstelling afgesloten. De afgelopen maanden is hier door senioren uit Groenlo en omgeving in samenwerking met amateurkunstenaars uit de regio naar toegewerkt.

De eindvoorstelling heeft als titel ‘Hotel Moriaan’ meegekregen. De naam is niet zomaar gekozen want dit was een voormalig hotel in de stad Groenlo. De regisseur gebruikt dit kader om de verschillende scènes op een logische manier aan elkaar te verbinden. Tal van thema’s en gebeurtenissen uit het verleden, eigen verhalen, worden theatraal uitgebeeld. De verhalen die vóór de zomervakantie zijn verteld hebben geholpen bij het ophalen van andere herinneringen. Onderwerpen die in deze verhalen naar voren zijn gekomen werden verder uitgediept. Deelnemers, docenten en alle overige betrokkenen verheugen zich er op om u de voorstelling te laten zien.

Aanvang: 19.00 uur
Locatie: Cultureel Centrum De Bron, Buitenschans 3 Groenlo

Het project is een initiatief van Boogie Woogie, instituut voor kunst en cultuur, en Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé, locatie De Molenberg Groenlo.