13 FEB
14 FEB

Internationale Paaseierenbeurs

Erve Kots

AFGELOPEN

Ruim 30 ei kunstenaars uit Duitsland, België, Roemenie, Oekraïne en Nederland, u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om van een simpel ei een waar kunstwerk te maken.

Ruim 30 ei kunstenaars uit Duitsland, België, Roemenie, Oekraïne en Nederland, u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om van een simpel ei een waar kunstwerk te maken. Honderden eieren gekleurd, beschildert en versierd met acryl, aquarel of olieverf, bewerkt met natuurlijke materialen of gedecoreerd met zelfhardende klei en geen een hetzelfde. Niet alleen kan worden genoten van de fraaie handenarbeid, maar natuurlijk kunt u ook de trotse eigenaar worden van zo’n prachtig versierd ei. De enorme variatie aan technieken die door de deelnemers gebruikt worden maken het bezoeken van de Paaseierenbeurs meer dan de moeite waard.

Wat u beslist moet zien zijn de prachtige Pysanky eieren van Loeba en Hanja Rozak uit de Oekraine, de eieren met bloemenkinderen van Mirjam ter Haar uit Brummen en de glas iconen van Marianne Krijene- Hemel uit Hoogland.

Kom op zaterdag 13 en zondag 14 februari naar Erve Kots in Lievelde, voor de prachtige eieren, eieren om zelf te beschilderen, Paas decoratie, folklore, Paas lekkernij of gewoon voor de gezelligheid.

De beurs is beide dagen geopend voor publiek van 10.00 tot 17.00 uur.

Entree: € 3,00
Kinderen tot 12 jaar gratis entree.