25 JUN

Dancing in the Street

Festival voor Achterhoekse dansliefhebbers

AFGELOPEN

Dancing in the Street is het festival voor Achterhoekse dansliefhebbers dat eens per jaar de sfeervolle binnenstad van Groenlo omtovert tot één grote dansvloer.

Nieuw dit jaar is het livepodium gecombineerd met foodtrucks, een samenwerking tussen de meiden van de Hippe Hebbedingenfair en Dancing in the Street. Vanaf 13.00 uur kan hier worden genoten van in de foodtrucks bereide hapjes en livemuziek door regionaal talent en het in Oost-Nederland erg populaire duo Poor John.

Met Paul Rabbering op het 80's/90's & More podium wordt het ouderwets stappen. De bekende 3FM DJ draait altijd met veel plezier in de Achterhoek. Samen met Mike van Doorn zorgt hij voor een feest der herkenning op het sfeervolle plein voor de Oude Calixtuskerk.
Het danceplein kent met Volt & State en Dani L. Mebius als headliners weer een topprogramma. Opgepikt door Nicky Romero, meer dan een miljoen plays op Spotify en optredens op onder andere Tomorrowland zijn slechts een paar indrukwekkende feiten over Volt & State. Dani L. Mebius draaide afgelopen maand nog in het voorprogramma van Chris Brown en zijn tracks zijn te horen op dansvloeren over de hele wereld. Ray Montreal is een vaste waarde in de line-up van Dancing in the Street en van hem werd onlangs bekend dat hij dit jaar op de mainstage van Freshtival staat.

Ray staat dit jaar twee keer in de line-up, want op podium City Lido staat zijn nieuwe project Eastpack, een trio van twee dj's en een mc dat momenteel hard bezig is Nederland te veroveren met hun aanstekelijke en energieke mix van eclectische dance. Samen met headliner Moombahteam en de Guilty Pleasuresparty in de Pelikaan zorgen zij dat de laatste uurtjes van Dancing in the Street alles behalve rustig verlopen.

Dancing in the Street is het festival voor Achterhoekse dansliefhebbers dat eens per jaar de sfeervolle binnenstad van Groenlo omtovert tot één grote dansvloer. Bij de drie buitenpodia geniet men op de ene dansvloer van '80's, 90's & More' en op de andere vloer van 'Dance, House en EDM' en liefhebbers van livemuziek zitten goed bij het nieuwe podium aan de zijkant van de kerk, waar ook verschillende foodtrucks zijn te vinden. "There'll be swinging, swaying and records playing!"

Tickets zijn vanaf 13 mei a.s. verkrijgbaar via onderstaande website.