19 JUL

Wie beugelt het snelst de halve liters van Grolsch?

NK Beugelen

AFGELOPEN

Tientallen jaren lang was het beugelen HET vakantiewerk in Groenlo. Op 19 juli vindt een uniek evenement plaats: het NK beugelen!

In 1615 is Grolsch in Groenlo ‘geboren’ en dat wordt op deze dag nog eens extra benadrukt. Zo zal in de Kevelderstraat vóór het geboortehuis van Grolsch het NK Beugelen worden gehouden. Grolsch Brouwhuys De Lange Gang is het geboortehuis en hier bevinden zich ook nog de originele brouwkelders van de Grolsch. Tientallen jaren lang was het beugelen (beugels bevestigen aan de halve liter flessen Grolsch) HET vakantiewerk in Groenlo. Het is uniek Groenlo’s vakantiewerk dat nagenoeg nergens in Nederland verricht werd. Nu dus een heus NK beugelen voor teams van 2 personen.

Opgave
Wie mee wil doen kan zich aanmelden, vol is vol. Je kunt je opgeven voor het NK Beugelen per team.

Teams worden opgeroepen om zich in te schrijven voor het kampioenschap. Ieder team moet bestaan uit twee personen van 18 jaar of ouder en iedere belangstellende kan zich inschrijven met maar één team. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen bij Grolsch Brouwhuys De Lange Gang of op onderstaande website.