31 MEI

'The Very Next' in Grolsch Brouwhuys De Lange Gang

Steaming New Orleans & Soul Jazz Grooves

AFGELOPEN

’The Very Next’ brengt energieke ruwe souljazz met een New Orleans twist. Op zondag 31 mei vanaf 16.00 uur is de band te gast in het vernieuwde Grolsch Brouwhuys De Lange Gang.

Zeven ambitieuze muzikanten vonden dat het tijd was om hun hart te volgen en zetten zich vol passie in voor muzikale vernieuwing en verbreding. Allemaal voelden ze de noodzaak om zichzelf binnenstebuiten te keren op zoek naar nieuwe nog onontdekte sounds en songs.

'The Very Next' brengt energieke ruwe souljazz met een New Orleans twist. In 2014 is Dursun Erbay de nieuwe zanger geworden, waarmee een nieuwe sound en repertoire is geschreven. Met zijn donkere stem en energieke optreden is 'The Very Next' nog dichter bij New Orleans gekomen. Na het eerste album '10.000 Miles From New Orleans' in 2011 staat de band te popelen om de wereld kennis te laten maken met hun nieuwe repertoire.

'The Very Next' line up bestaat uit: Dursun Erbay (zang), Kasper Kalf (bas), Pim Dros (drums), Rein Godefroy (key), Steven Dietvorst (bariton sax), Vincent Veneman (trombone) en Gerben Klein Willink (trompet).

Op zondagmiddag 31 mei vanaf 16.00 uur in Grolsch Brouwhuys De Lange Gang in Groenlo.