28 AUG

'Gaon etten in de Achterhoek' (editie Groenlo)

Op een verrassende locatie culinair genieten

AFGELOPEN

De grootste verrassing bij ‘Gaon etten in de Achterhoek’ is de locatie waar u eet. Eén ding is in ieder geval bekend: het is op een prachtige, verrassende plek in de Achterhoek. Op 28 augustus kunt u aanschuiven in Groenlo.

'Gaon etten in de Achterhoek' is een bijzonder smakelijk initiatief. Op diverse bijzondere locaties in de Achterhoek krijgt u heerlijke gerechten voorgeschoteld, waaronder een 3-gangen diner met diverse amuses, consumpties (Achterhoeks bier, Achterhoekse wijnen en Achterhoekse sappen) en een cultureel programma. Na afloop krijgt u ook een ‘foodie’ bag, op zijn Achterhoeks ‘metnemtoete’, met verschillende mooie streekverrassingen waaronder de Culinaire Gids de Achterhoek. Het eten en drinken komt allemaal uit de Achterhoek, evenals de kok. Op 28 augustus zal 'Gaon etten in de Achterhoek' in Groenlo plaatsvinden. U eet op een zeer bijzondere plek, dit is een verrassing en zal kort van te voren bekend worden gemaakt.

'Gaon etten in de Achterhoek':
• Bijzondere plek
• Pop-up restaurant
• Samen eten
• Streekprodukten
• Lange tafels
• Cultureel sausje

De ontvangst is van 18.30 tot 19.00 uur. Aanvang diner 19.15 uur.
Aanmelden kan via onderstaande website.