26 JUL

Circusvoorstelling

Circus Bongo op Marveld Recreatie

AFGELOPEN

Wij heten u welkom in de bijzondere wereld die Circus heet, met een nostalgische uitstraling.

Voorstellingen van circustheater Bongo zijn altijd een bijzondere belevenis. Ons thema van dit jaar is LA FESTA DELLA MAMMA!

Wij nemen ons publiek dit jaar mee naar een gezellig plein in Italië. Op haar Europese reis belandt toeriste Roos in het leuke dorpje Vernazza – Liguria waar zij kennis maakt met de authentieke bewoners.

Martina, de eigenaresse van het dorpshotel die, tussen haar drukke werkzaamheden, graag haar jongleer en evenwichtskunst op het plein vertoont. Giuseppe, ons fruitboertje, die drukker is met zijn siësta dan met zijn kraampje en dan ook Julia en Pedro het pas getrouwde stel dat hun verse huwelijksperikelen etaleren met acrobatiek en de kunst van het koorddansen. Ober Carcelini van ristorante Da Bongo zorgt voor de komische noot op het Italiaanse plein. Roos ontdekt al snel dat dit weleens niet „zomaar een vakantie” is!

Beleef deze voorstelling met uw „famiglia”! Bij ons in Italia is iedereen welkom. Benvenuto a tutti!

Theatercircus Bongo aanvang: 19.00 uur. Prijs: p.p. €12,50. Koopt u de kaarten tijdens de voorverkoop van 11 tot 12 uur aan de circuskassa dan krijgt u € 2,50 korting per kaart. Tent is 30 minuten voor aanvang geopend.

Marveld Recreatie: Elshofweg 6, Groenlo