21 DEC

Sfeervolle Midwinterhoornwandeling met lichtjesroute

Wandelen door Groenlo

AFGELOPEN

Op woensdagavond 21 december 2016 wordt een sfeervolle midwinterhoornwandeling gehouden in het vestingstadje Groenlo.

De midwinterhoornwandeling in Groenlo kenmerkt zich niet alleen door de honderden potjes met waxinelichtjes die er langs de route staan, maar ook door de vele verrassingen die de deelnemers onderweg tegen komen. De midwinterhoornblazers staan op telkens zeer verrassende plekken. De wandeling zal geheel in kerstsfeer zijn.

Bordjes
Het is een bewegwijzerde route en u hoeft alleen maar de richting van de 'kerstboompjes' te volgen. De route is ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.
Er kan zoals gezegd gestart worden tussen 18.30 uur en 20.00 uur op het plein van de Oude Calixtus. Daar krijgt men aanwijzingen hoe te lopen. Er worden zoveel potjes met waxinelichtjes neer gezet dat het een langs sliert wordt en de deelnemers hoeven de lichtjes alleen maar te volgen .

Op het eindpunt in de Kevelderstraat zal er gratis soep zijn, die geserveerd wordt door de leden van de Compagnie Grolle. Het belooft een sfeervolle tocht te worden op woensdag 21 december in Groenlo waarbij de neerdwarrelende sneeuw misschien de kers op de taart kan zijn. De klanken van de midwinterhoorns zullen u op 21 december in Groenlo in de juiste kerstsfeer brengen.

De deelname is GRATIS.

Bekijk hier de poster.