13 OKT

Cabaret bij Rockcafé Taste

André Manuel

AFGELOPEN

Op 13 oktober komt cabaretier André Manuel, de winnaar van de Poelifinario 2014-2015, naar Rockcafé Taste.

Op 13 oktober komt vriend, cabaretier, schrijver, columnist, gitarist, zanger en prachtig mens, André Manuel, weer naar Taste met de try out van zijn nieuwe programma De Onzen. Deze voorstelling gaat in november de theaters in, maar eerst de try out bij Taste!

André Manuel won met 'Het geval apart' de Poelifinario, de prijs voor het beste cabaretprogramma van het seizoen 2014-2015.
"Een schitterende ode aan het vrije woord", noemde de jury de voorstelling.

In zijn 632ste programma 'De Onzen' gaat hij op de zijn welbekende compromisloze wijze op zoek naar geluk. Het gaat over vluchtelingen die in ieder geval wat te doen hebben versus de Tokkies die daar ook naar verlangen. Manuel is wars van iedere ambitie. Maar als Trump de volgende president van de Verenigde Staten van Amerika wil worden, dan mag Manuel dit programma toch zeker wel maken?

Volkskrant: "Het bestaat nog: het niets en niemand ontziende beuk cabaret. André Manuel discrimineert niet, hij jaagt iedereen over de kling: het koningshuis, artiesten die hun dodelijk ziekte inzetten hun carrière nieuw leven in te blazen, negers, maar vooral joden, moslims en christenen van alle richtingen. "God is gif", vat hij zijn kanonnade bondig samen. Vrijheid van meningsuiting betekent voor Manuel de vrijheid om iedereen tot op het bot te beledigen. Zo gooit Manuel alles in de blender en tovert een fantastische cocktail tevoorschijn. Die smaakt bitter als gal, maar heeft een wonderlijk zoete afdronk."

De kaartverkoop is gestart, en in verband met de te verwachten grote opkomst alleen voorverkoop aan de bar. De kaarten kosten € 12,50.