09 DEC
10 DEC

X-Mas Experience

Gezellige Kerstmarkt

AFGELOPEN

Op 9 en 10 december 2016 is er volop vertier tijdens de X-Mas Experience, een sfeervolle kerstbeleving in hartje Groenlo.

De Markt wordt aangekleed met prachtige feestverlichting, kerstbomen en kerstchalets. De bezoekers hoeven zich niet te vervelen, want voor jong en oud is er vertier en de winkels zijn op vrijdag tot 21.00 uur en op zaterdag tot 20.00 uur geopend. Door de straten en op de Markt zal muziek klinken en zullen er zangkoren en midwinterhoornblazers zijn.

De gezellige kerstchalets worden door plaatselijke ondernemers en externe standhouders ingevuld en zijn beide dagen geopend vanaf 12.00 uur.

Gevarieerd aanbod genoeg dus, zo vlak voor Kerst. Als bezoeker kunt u inspiratie opdoen en uw kerstcadeaus kopen. Het is een gezellig samenzijn met grote diversiteit. En natuurlijk niet te vergeten veel interessante aanbiedingen aan het einde van het jaar.

Kramen, winkeletalages, straten, de Markt, alles is in sfeervolle kerststijl versierd. Uiteraard komt de Kerstman met z’n arrenslee ook voorbij. Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd. Bezoekers die zin hebben in een lekker glas Glühwein, oliebollen, warme chocolademelk of een andere versnapering komen niets te kort.

Kortom, een sfeervolle kerstbeleving voor jong en oud in de prachtige Vestingstad Groenlo op 9 en 10 december!