01 OKT
31 DEC

Expositie poppencollectie

Anny Huis in ’t Veld exposeert

AFGELOPEN

Een bijzondere poppenexpositie in de Stadsboerderij: van groot tot klein, in verschillende kledij, schattig, ondeugend, lief, speels en vertederend.

Iedere pop heeft een eigen karakter, een eigen gezichtsuitdrukking, een eigen uitstraling. Anny haalt haar inspiratie vooral uit boeken. Käthe Kruse, een zeer vermaard poppenmaakster uit Duitsland, is altijd haar grote voorbeeld geweest. Van deze poppenmaakster heeft Anny veel geleerd. Inmiddels is Anny gestopt met het maken van poppen, maar haar collectie is nog altijd een dierbaar bezit voor haar. De vrijwilligers van de Stadsboerderij Grolle zijn verheugd dat deze unieke poppencollectie nu aan een breder publiek getoond kan worden.

De Stadsboerderij Grolle is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.30 uur tot 16.30 uur. De entree is 2,00 euro, maar daarvoor krijgt u ook een lekker kopje koffie, thee of een glaasje fris. Ook inbegrepen is een rondleiding door dit historische pand. Het adres van de Stadsboerderij Grolle is Notenboomstraat 15 in Groenlo.