01 JAN

Akoestisch duo Niek en Tim

Nieuwjaarsparty Rockcafé Taste

AFGELOPEN

Ieder jaar weer een heel knus feestje op de eerste dag van het nieuwe jaar bij Rockcafé Taste, met muzikaal duo Niek Giezen en Tim Ebbers.

In Groenlo en omstreken behoeven ze geen enkele introductie meer. Het duo ‘Niek en Tim’, oftewel Niek Giezen en Tim Ebbers komen vanaf half vier het ieder jaar weer gezellige feestje, muzikaal omlijsten! Puur akoestisch.

Beide heren zijn gepokt en gemazeld in de Achterhoekse muziekscene. Tim Ebbers is voornamelijk bekend als zanger/frontman van de legendarische (en tegenwoordig weer helemaal in the picture) Grolse formatie De Gracht en Niek Giezen kwam via allerhande muzikale omzwervingen terecht in de Fashion Showband waar hij tegenwoordig deel van uit maakt. Terwijl op straat de mensen hun nek diep in de kraag hebben weggestopt, is het binnen bij Taste genieten geblazen van pure muziek. Heerlijk verteerbaar op de eerste dag van het nieuwe jaar, onder het genot van een biertje of een wijntje, en zoals het op een feestje hoort, met een lekker koud en warm hapje.

Vanaf 16.00 uur.
De entree is gratis.