22 NOV

Taste Try Out

SIL MARILLION (Marillion Tributeband)

AFGELOPEN

Op zondagmiddag 22 november speelt SIL MARILLION (Marillion Tributeband) bij Rockcafé Taste. Het optreden begint om 16.00 uur.

In 2010 vonden oude en nieuwe vrienden elkaar om een band te starten. Al snel ontstond het idee voor een Marillion Tribute. Dit kwam voort uit de grote liefhebberij van de heren m.b.t. symfonische rock, en met name het Marillion uit de jaren 80 met leadzanger Fish.

De bandnaam werd Sil-Marillion. De nummers die ze spelen, zijn van de albums Script for a jester’s tear, Misplaced Childhood en Clutching at Straws.

Als hoogtepunt heeft de band, op uitnodiging van The Web Holland, in 2013 samengespeeld met Steve Rothery, de gitarist van Marillion. Het optreden vond plaats in de boerderij te Zoetermeer. Dit alles tijdens de Nederlandse Marillion fanclubdag. Sindsdien heeft de band een schare fans aan zich weten te binden.

Sil Marillion bestaat uit de volgende bandleden: Hans Witvoet (zang), Hans Velders (gitaar), Gerben Pikkemaat (bass), Frank van Rees (toetsen), Herman Evers (drums).