08 DEC
16 JAN

Brocante kerstmarkt en expositie

Brocante kerstmarkt en expositie in Stadsboerderij Grolle

AFGELOPEN

Heerlijk rondstruinen en snuffelen in spullen uit de goede oude tijd. Vanaf 8 december t/m 16 januari in Stadsboerderij Grolle.

Misschien bent u al erg lang op zoek naar dat oude serviesgoed of dat prachtige glaswerk. Op de brocante kerstmarkt in de Stadsboerderij Grolle hebt u de kans dat u dit zomaar vindt. Vanaf 8 december t/m 16 januari kunt u op de zolder van de Stadsboerderij snuisteren in artikelen uit de goede oude tijd. Het betreft vooral artikelen uit de na-oorlogse jaren, bijzondere spullen zoals porselein, glaswerk, linnengoed, trommeltjes, keukenvoorwerpen, maar ook oude hoedjes, handschoentjes en klein meubilair.

Expositie van kerststalletjes, kerstkaarten en winterse sfeerbeelden van Groenlo
Naast de brocante kerstmarkt is t/m 16 januari in de Stadsboerderij Grolle een expositie te bezichtigen van nostalgische kerstkaarten en winterse sfeerbeelden. In de vitrinekasten worden kleine kerststalletjes tentoongesteld van over de hele wereld. Deze collectie is eigendom van Maria Derksen uit Groenlo.

De Stadsboerderij Grolle is gedurende de maanden november tot april geopend van 13.00 uur tot 16.30 uur. Het adres is Notenboomstraat 15 in Groenlo. De toegangsprijs is 2 euro per persoon, maar daarvoor krijgt u ook een rondleiding aangeboden en een kopje koffie, thee of een glaasje fris. Gedurende de periode rond kerst en oud en nieuw zijn de openingstijden van de Stadsboerderij aangepast. Zie hiervoor onze website.