16 DEC

Kerstconcert bij City Lido

Kerstconcert Inter Nos

AFGELOPEN

Kerstconcert van mannenzangvereniging "Inter Nos" op woensdag 16 december in City Lido.

Op woensdagavond 16 december 2015 verzorgt mannenzangvereniging “Inter Nos” een kerstconcert in City Lido in Groenlo. Medewerking zal daarbij verleend worden door het dames ensemble ”Notice” uit Arnhem en omgeving.

Nadat het kerstconcert van de mannenzangvereniging "Inter Nos" de afgelopen 3 jaar werd gehouden in de oude Calixtuskerk, is dit jaar gekozen voor City Lido aan de Kerkstraat. Aan het kerstconcert zal dit jaar medewerking worden verleend door het dames ensemble “Notice” uit Arnhem en omgeving.

”Notice” is een ensemble, gevormd door 6 vrouwen. Ze begeleiden zichzelf op gitaar en piano en zingen a capella. De dames zijn allen geschoolde zangeressen en hebben veel ervaring. Het ensemble treedt regelmatig op. Ze hebben een uitgebreid en gevarieerd repertoire. De reacties op hun optredens zijn bijzonder enthousiast.

Mannenzangvereniging “Inter Nos”, onder leiding van de nieuwe dirigent Esther van der Heiden en pianist Joop Abbink, zal op die avond diverse kerst- en kerstgerelateerde liederen zingen, waarvan een deel uit nieuw repertoire.

Verder zullen alle medewerkenden samen zorgen voor een geweldige opening van het kerstconcert.

De aanvang is 19.30 uur en de toegang is gratis.