28 MEI

Brommers kieken in City Lido

Het grootste brommers kieken festival ooit!

AFGELOPEN

Toertocht, expositie & live muziek in City Lido te Groenlo op zaterdag 28 mei 2016.

Back To The Sixties! De 60-er en 70-er jaren klinken ons als muziek in de oren, denk aan Beatles, The Rolling Stones, Boudewijn de Groot, Abba, Dave Berry, Meatloaf, The Kinks, Golden Earring, Neil Diamond, enz.

ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met optreden van een coverband van ABBA, spelen ze 100% LIVE onvergetelijke nummers van deze legendarische band.

The Rolling Stones, een rock-'n-roll band met de allermooiste en ruige top nummers, 100% LIVE muziek gespeeld door een coverband met een gelijkende zanger als Mick Jagger.

Musical Brommers Kieken
Uniek in de wereld; Dat wil je zien en horen!! Om 20.00 uur precies komt de eerste brommer het podium op, ook dit zal je weer doen herinneren aan die goeie ouwe tijd. Dj Strange Bird en DJ TVL wisselen elkaar af, geven commentaar en draaien vanaf 17.00 uur continu en uitsluitend de allermooiste oude nummers vanaf de bakelieten platen.

De Bromfiets Toertocht, voor alle merken bromfietsen uit de 60-er en 70-er jaren, een mooie rit om de nostalgie, het vrijheidsgevoel en het weer Kieken naar alle andere Brommers, mooi of oud, gerestaureerd of een bijzonder exemplaar en ook nog jezelf weer kunnen zien op groot scherm met doorlopende beelden in zaal de Pelikaan. 

De onderdeel van Brommers Kieken en gaat over foto's en korte verhalen van bromfietsjongens uit de zestiger en zeventiger jaren, bromfietshelden, bromfietsnozems, provo's, techneuten, showballen, bromfietshardrijders en bromfietsliefhebbers, uit de Achterhoekse buurten, gehuchten, dorpen en stadjes, welke in die jaren de straten onveilig maakten met hun showbrommers van allerlei merken, als Zundapp, Batavus, Royal Nord, Puch, Kreidler, Rap, Sparta en nog veel meer merken. Uit de Flower Powertijd, de tijd van de minirok, de opkomst van de panty, Dolle mina’s, Beatmeisjes, de hippies en happenings. Het zal mooie gespreksstof opleveren bij het zien van al deze oude beelden!

Voor meer informatie, het programma, tickets en aanmelden zie www.brommerskieken.com 14.00: uur City Lido Cafe open, melden en afhalen startcode voor Bromfietstocht.

15.00: uur start op startpodium eerste deelnemers aan de classic bromfietstocht.
17.00 uur: De Pelikaan Zaal, DJ`s draaien doorlopend muziek uit de 60’er en 70’er jaren vanaf oude bakelieten singles en Lp’s. Expositie van Bromfietsen, foto’s en verhalen uit de jaren 60 en 70. 18.00 uur: doorlopende filmbeelden van deze middag verreden bromfietstocht.
19.00 uur: Grote zaal en Balkon open.
20.00 uur: MUSICAL “BROMMERS KIEKEN”
21.30 uur: ABBA tribute
23.00 uur: ROLLING STONES tribute