19 JAN
09 FEB

Expositie Roaj’m in Stadsboerderij Grolle

Expositie van oude foto’s van Groenlo

AFGELOPEN

Roaj’m is een overzichtsexpositie van oude foto’s van Groenlo, maar dan zonder bijschrift. Van 19 januari tot 10 februari in de Stadsboerderij Grolle.

Een overzichtsexpositie met foto’s van oude gebouwen en opmerkelijke personen in Groenlo. Oude verhalen en anekdotes komen weer tot leven. De bijschriften zijn achterwege gelaten. Hierdoor kunnen de bezoekers zelf puzzelen en proberen te achterhalen welke lokaties en personen op de oude foto’s staan. Natuurlijk zijn de antwoorden ook beschikbaar. Dus mocht u het helemaal niet weten, dan helpen de vrijwilligers u een stukje op weg. De vorige expositie is al door veel Grollenaren en toeristen bezocht en heeft veel stof tot discussie doen opwaaien. En dat is nu precies waar deze expositie voor bedoeld is.

Mis deze kans niet, kom naar de Stadsboerderij Grolle en bezoek deze unieke expositie.

De Stadsboerderij Grolle is gedurende de wintermaanden geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 13.00 uur tot 16.30 uur. De entree is 2,00 euro, maar daarvoor krijgt u een kopje koffie, thee of een glaasje fris. Ook inbegrepen is een rondleiding door dit historische pand. Het adres van de Stadsboerderij Grolle is Notenboomstraat 15 in Groenlo.