06 MAA

Prikkelz fair

Verschillende leuke doe-activiteiten

AFGELOPEN

Op zondag 6 maart a.s. vindt er in het Cultureel Centrum de Bron in Groenlo een evenement plaats dat wordt georganiseerd door de Stichting Prikkelz met medewerking van het Doe Café Groenlo.

Van 13.00 uur tot 17.00 uur vinden er verschillende leuke doe-activiteiten plaats. De vrijwillers van Prikkelz willen die middag laten zien welke activiteiten zij voor kinderen van 6 t/m 12 jaar het afgelopen halfjaar al hebben georganiseerd en welke activiteiten zij de komende maanden evenals het volgende seizoen wensen te gaan organiseren. Het is de bedoeling om de kinderen te laten proeven van allerlei leuke activiteiten op het gebied van kunst, cultuur, sport en avontuur.  Dat is immers de doelstelling van de Stichting Prikkelz. 

Zo kunnen de kinderen onder andere genieten van hun eigen “60 seconds of fame”! Dit is een workshop catwalk lopen, waarbij de jongens en meiden kleding van Tesli dragen, de haren gedaan worden door kapsters Daniëlle en Ruth en ze na afloop een mooie foto mee krijgen als herinnering, gemaakt door Sjoukje.

Voor de durfallen onder de kinderen zal er een grote opblaasbare klimwand zijn, waar ze zich op kunnen uitleven, net als op de tumblingbaan van Rap & Snel. Of samen met Susan ware luchtacrobatiek uitoefenen in hangende doeken (Aerial Silk). Voor de iets meer voorzichtige kinderen zijn er workshops zelfverdediging. Ook kunnen ze met Rogier de lekkerste hapjes creëren of op de Xbox kinect een competitie spelen.

Het Doe Café Groenlo zal zich die middag presenteren met workshops DJ, dansen (flash mob en housedancing), theater en improvisatie, creatief knutselen, midwinterhoorn maken en blazen. Het naaiatelier en het Repair Café Groenlo zijn deze middag ook present. 

Vanzelfsprekend wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd, want aan de bar zijn koffie / thee en overige drankjes te verkrijgen. 

Dit alles zal de hele middag vastgelegd worden door het Prikkelz Persteam onder leiding van Kyra.

Als klap op de vuurpijl zal de fair geopend worden met de première van onze eerste echte eigen Prikkelz film, compleet met alle acteurs over de rode loper!

Kortom veel vertier en vermaak voor u en uw kinderen. Kom dus op tijd naar de Prikkelzfair op 6 maart a.s.

De entree en het meedoen aan de workshops is vrij!