12 JUN

Themadag 'Achterhoek' bij Leemland

Activiteiten voor jong en oud

AFGELOPEN

Kom zondag 12 juni 2016 naar Leemland aan de Koerboom 7a in Groenlo. Er worden weer diverse activiteiten aangeboden.

Wandelliefhebbers kunnen de omgeving verkennen. Hiervoor is gratis een routekaart te downloaden vanaf de website van Leemland. Via het wandelkeuzenetwerk zijn er ook diverse mogelijkheden om te genieten van de regio. Desgewenst is het mogelijk om bij Leemland een bolderkar te reserveren.

De speelweide biedt mogelijkheden om kinderen lekker te laten spelen. Binnen zijn diverse spelactiviteiten beschikbaar, zoals tafelvoetbal, airhockey, een stokkenvangspel, etc. Kinderen mogen ook cavia’s knuffelen, of zich laten schminken.

Creatieve kinderen zich heerlijk uitleven met  schelpen en andere zomerse materialen. Bijvoorbeeld om een zomers schilderijtje te maken, een bewaardoosje te versieren, of een memohouder te pimpen.
Op het terrein van Leemland zijn informatieve zomerweetjes te vinden. Een zomerpuzzelboekje biedt woordpuzzels, rebussen en andere vraagstukken. Daarmee kunnen letters verzameld worden, die leiden naar het goede antwoord en een beloning.

Mindervalide kinderen kunnen tevens gebruik maken van de spelactiviteiten. Voor hen is het eveneens mogelijk om mee te doen met het speuren en de creatieve activiteiten.

Bezoekers zijn tussen 10.30u en 19.00u welkom. De toegang is gratis. Voor deelname aan het speuren en de creatieve activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd.