05 MAA

Channel 5

Pop/rock coverband in Bar 700

AFGELOPEN

Zaterdag 5 maart is er live muziek van ‘Channel 5′ in Bar 700 in Groenlo. De aanvang is om 22.00 uur tot 01.00 en de toegang is gratis.

Channel-5 is een pop/rock coverband bestaande uit 5 leden afkomstig uit de omgeving van Venray, en speelt met knallend enthousiasme covers van 70’s tot nu, van soul, tot funk en rock. Van Doobie Brothers tot Greenday en van The Police tot The Script, dit vijftal maakt van elk optreden een feest.

Met Jack op drums en Joep op bas als solide motor van de band aangevuld met gitaarwerk van Bou krijgen Lizanne en Peggy alle ruimte om te laten horen wat ze kunnen. Rock zoals het hoort, uit Limburg! Kortom switch to Channel 5 !

Bandleden:
Lizanne – Frontvrouw van Channel 5, samen met Peggy, en vindt alle nummers gewoon vet en top. Rocken! Er een feestje van maken is haar motto. Geen gedoe en gewoon spelen, geen podium is te groot of te klein. Met al haar ervaring weet ze elk publiek in beweging te krijgen. Haar Channel 5 favoriet is: Shut up and dance.
Peggy – Samen met Lizanne één van de frontvrouwen van de band. Speelde eerder in diverse grote coverbands en gooit nu al haar energie in Channel 5. Ze houdt ervan om covers en eigen “twist” te geven. Van rockende, funky nummers tot mooie luisterliedjes alles komt voorbij. Het mooiste nummer van de setlijst vindt ze: Are you gonna be my girl, Jet
Jack – Wat kan ie niet? Van stevige punky popsongs tot slepende soul hij speelt het allemaal. Ook al spelen we geen jazz, maar hij zou het kunnen. Samen met Joep zorgt hij voor het muzikale tapijt van de band. Zijn favoriete tv serie is: …..’t Klokhuis…… , maar ook daar spelen we de intro niet van.
Bou – Veel bandjes, veel gedoe en een puinhoop op het podium, dat is waar het om gaat volgens Bou. Door de strakke ritmesectie heeft hij alle ruimte voor de echte “guitar-noise”. Van rock, punky popsongs, soul tot lekkere funk het maakt hem geheel niet uit als het maar knalt, en klaar om van elke optreden een toffe show te maken. Tofste nummer van band vindt hij “Only happy when it Rains”.
Joep – Met een bak aan band-ervaring zorgt Joep voor zijn deel van de ritme-sectie. Strak en vet past geheel bij zijn basspel en is hij daarmee de backbone van Channel 5. Zijn voorkeuren liggen vooral bij de rocknummers, maar een gevoelige meezinger gaat hij zeker niet uit de weg. Het vetste nummer van Channel 5 vindt hij: Message in a bottle, The Police.

AANVANG; 22.00 UUR TOT 1.00 UUR. GRATIS TOEGANG

Bar 700, Mattelierstraat 3 Groenlo