08 MEI

Moederdag bij Leemland

Met het gezin erop uit

AFGELOPEN

Moederdag is een prachtige dag om er met het gezin op uit te trekken. Zondag 8 mei 2016 is weer van alles te doen er bij Leemland aan de Koerboom 7a in Groenlo.

Creatieve kinderen mogen aan de slag met verf, lint, wiebeloogjes, kraaltjes en dergelijke. Bijvoorbeeld om een leuk schilderijtje, bloemenvaasje, of hartvormig passe-partoutdoosje te pimpen.

Het zand- en watertoestel in de speelweide biedt zowel valide- als mindervalide kinderen kans om heerlijk te spelen. Binnen zijn diverse spelactiviteiten beschikbaar, zoals tafelvoetbal, klompen bowlen, een stokkenvangspel, etc. Kinderen mogen ook cavia's knuffelen, of zich laten schminken.

Wandelliefhebbers kunnen een gratis een routekaart downloaden vanaf de site van Leemland, of een route volgen via het wandelkeuzenetwerk. Desgewenst is het mogelijk om bij Leemland een bolderkar te reserveren.

Op het terrein van Leemland zijn informatieve lenteweetjes te vinden. Een lentepuzzelboekje biedt woordpuzzels, rebussen en andere vraagstukken. Daarmee kunnen letters verzameld worden, die leiden naar het goede antwoord en een beloning.

Mindervalide kinderen kunnen tevens gebruik maken van de spelactiviteiten. Voor hen is het eveneens mogelijk om mee te doen met het speuren en de creatieve activiteiten.

Bezoekers zijn tussen 10.30 u en 19.00 u welkom. De toegang is gratis. Voor deelname aan het speuren en de creatieve activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd.