11 SEP

Themadag 'Boerenbest' bij Leemland

Activiteiten voor jong en oud

AFGELOPEN

Kom zondag 11 september 2016 naar Leemland aan de Koerboom 7a in Groenlo. Er worden weer diverse activiteiten aangeboden.

Creatievelingen kunnen zich uitleven door bijvoorbeeld een klompje te pimpen, een waxinelichthouder te versieren, of een fotolijstje te decoreren.

Het boerenlandschap is heel divers in de omgeving van Leemland. Het is absoluut de moeite van een wandeling waard! Hiervoor is gratis een routekaart te downloaden vanaf de website van Leemland. Via het wandelkeuzenetwerk zijn er eveneens diverse mogelijkheden om te genieten van de regio. Desgewenst is het mogelijk om bij Leemland een bolderkar te reserveren.

11 september worden er, zoals gebruikelijk, ook weer creatieve activiteiten aangeboden, zoals een sfeerlichtje pimpen, een bewaardoosje decoreren, of een sleutelhanger versieren.

Er zijn zowel speelmogelijkheden in de speelweide, als in de recreatieruimte. Binnen zijn diverse spelactiviteiten beschikbaar, zoals een stokkenvangspel, tafelvoetbal, klompen bowlen, etc. Kinderen mogen ook cavia’s knuffelen, of zich laten schminken.

Op het terrein van Leemland zijn informatieve herfstweetjes te vinden. Een herfstboekje biedt woordpuzzels, rebussen en andere vraagstukken. Daarmee kunnen letters verzameld worden, die leiden naar het goede antwoord en een beloning.

Mindervalide kinderen kunnen tevens gebruik maken van de spelactiviteiten. Voor hen is het eveneens mogelijk om mee te doen met het speuren en de creatieve activiteiten.

Bezoekers zijn tussen 10.30u en 19.00u welkom. De toegang is gratis. Voor deelname aan het speuren en de creatieve activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd.