09 OKT

Themadag 'Herfst' bij Leemland

Activiteiten voor jong en oud

AFGELOPEN

Kom zondag 9 oktober 2016 naar Leemland aan de Koerboom 7a in Groenlo. Er worden weer diverse activiteiten aangeboden.

De eerste bladeren beginnen te vallen, de natuur maakt zich op voor de herfst. Een heerlijk moment om de omgeving te verkennen. Hiervoor is gratis een routekaart te downloaden vanaf de website van Leemland. Via het wandelkeuzenetwerk zijn er eveneens diverse mogelijkheden om te genieten van de regio. Desgewenst is het mogelijk om bij Leemland een bolderkar te reserveren.

Met herfstmaterialen zijn leuke creaties te maken. Bijvoorbeeld een versierd windlicht, een herfsthanger, of een gepimpt bewaardoosje.

De speelweide biedt mogelijkheden nog lekker te genieten van de nazomerse dagen. Binnen zijn diverse spelactiviteiten beschikbaar, zoals een stokkenvangspel, airhockey, tafelvoetbal, etc. Kinderen mogen ook cavia’s knuffelen, of zich laten schminken.

Op het terrein van Leemland zijn informatieve herfstweetjes te vinden. Een herfstboekje biedt woordpuzzels, rebussen en andere vraagstukken. Daarmee kunnen letters verzameld worden, die leiden naar het goede antwoord en een beloning.

Mindervalide kinderen kunnen tevens gebruik maken van de spelactiviteiten. Voor hen is het eveneens mogelijk om mee te doen met het speuren en de creatieve activiteiten.

Bezoekers zijn tussen 10.30u en 19.00u welkom. De toegang is gratis. Voor deelname aan het speuren en de creatieve activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd.