04 MEI

Dodenherdenking

Herdenkingsbijeenkomst in CC De Bron

AFGELOPEN

Van 19.45 uur tot 30 seconden vóór 20.00 uur luiden de klokken van de Groenlose kerken. Iedereen wordt verzocht om vanaf 20.00 uur 2 minuten een plechtige stilte in acht te nemen. ’s Avonds om 19.15 uur worden alle slachtoffers van oorlogsgeweld waar ook ter wereld in een herdenkingsbijeenkomst in Cultureel Centrum De Bron aan de Buitenschans in Groenlo herdacht.

Wij nodigen u uit deze herdenkingsbijeenkomst bij te wonen. Medewerking wordt verleend door o.a. Muziekvereniging Groenlo, The Voices, leerlingen van basisschool De Ni'je Veste, locatie Buitenschans, Ruth Oude Luttikhuis namens Scholengemeenschap Marianum en leden van Scouting Groenlo.

De zaal is open vanaf 18.45 uur. Aansluitend aan de bijeenkomst vindt een stille tocht plaats naar het herdenkingsmonument in de pastorietuin van de RK Calixtuskerk. Hier worden bloemen gelegd. De stille tocht wordt vervolgd naar het herdenkingsmonument aan de Lichtenvoordseweg/Winterswijkseweg voor een herdenkingsceremonie. Na afloop van deze ceremonie kunt u zelf bloemen leggen bij het monument.