21 MEI

Pluk de Stadstuin

Feestelijke opening

AFGELOPEN

Het afgelopen najaar en dit voorjaar is de Pluk de Stadstuin tussen Schralenstein en de Lievelderstraat in Groenlo aangelegd. De tuin wordt feestelijk geopend op zaterdag 21 mei om 10.00 uur. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

In de stadstuin zijn verschillende eetbare planten en hoogstamfruitbomen geplant. Nu de eerste aanplant is voltooid en begint te groeien is het tijd om de tuin actief te gaan gebruiken. We doen daarom een beroep op het enthousiasme van de inwoners van Groenlo. Mensen met groene vingers (jong en oud) zijn aanstaande zaterdag dus van harte welkom! Ook zijn we op zoek naar leuke ideeën voor de tuin. In het bijzonder nodigen we mogelijke initiatiefnemers voor het organiseren van educatieve activiteiten uit om een kijkje te komen nemen.

Ook de openbare ruimte aan de gracht is opgeknapt. Het gebied is ontsloten met een wandelpad en verder verfraaid met het nodige groen. Tot slot zijn er stapstenen geplaatst, een leuk element voor de kinderen. Al met al is het inmiddels een heel mooi plekje geworden in Groenlo.

We hopen op mooi weer en een gezellige opening op 21 mei om 10.00 uur!