16 SEP

Helemaal los! bij Café Kras

Dance-avond bij Café Kras

AFGELOPEN

Café Kras in Groenlo gaat los. Vrijdag 16 september wordt er een avond georganiseerd die de boeken in zal gaan als legendarisch!

Café Kras gaat een hele reeks thema-avonden organiseren, op de eerste avond van deze reeks zal het thema ‘Helemaal los’ zijn. En los zal het zeker gaan, aangezien we kunnen spreken van een gave en bijzondere line-up.
Zowel de oudere als jongere jeugd zullen zich kostelijk vermaken en zullen zich gezamenlijk op de dansvloer begeven, aangezien er een flinke dosis dancemuziek door de speakers zal knallen.

De avond zal geopend worden door de Grolse DJ H.E.N.K. Hij zal iedereen meenemen op zijn diepere trance en techno-klanken, waarbij stilstaan onmogelijk is. Na middernacht zal het stokje worden overgenomen door The Unexplained. Deze uit Eibergen afkomstige DJ/producer timmert al geruime tijd aan de weg op trance-gebied. Zo stond hij al op diverse grotere feesten waaronder Have A Nice Day en Welcome to the Futere, we zijn dan ook zeer vereerd we hem op deze eerste editie hebben staan. Hij zal absoluut een geweldige afsluiter zijn op de allereerste ‘Helemaal los avond’. De host is in handen van niemand minder dan MC Peukie.

Al met al belooft het dus een legendarische Kras-avond te worden. De aanvang is 22.00 uur en de entree is gratis.

Café Kras, Nieuwstad 7, 7141 BC Groenlo