04 OKT
17 DEC

Expositie Grolse middenstand en kleinbedrijven in Stadsboerderij Grolle

Foto-expositie

AFGELOPEN

Onder de titel “Grolse middenstand en kleinbedrijven in vervlogen tijden”, wordt in Stadsboerderij Grolle gedurende de maanden oktober, november en half december een foto-expositie gehouden. De expositie zal een feest van herkenning zijn voor de Grollenaren.

Er zijn veel foto’s van winkels uit vroeger tijden, vaak een begrip in de gezinnen, die woonden in Groenlo. Het gaat over bakkers, slagers, kruideniers, kappers en ga zo maar door.

Groenlo in vervlogen tijden, dat is wat deze expositie laat zien. Het is een wandeling kris kras door Groenlo. De expositie brengt veel herinneringen terug. Misschien herinnert u zich weer hoe u als kind brood haalde bij de bakker op de hoek, of een plakje worst kreeg bij de slager. De tijd van toen komt weer tot leven. Een expositie, zo bijzonder, u mag het niet missen.

De fotocollectie van Henny Garstenveld bevat zoveel materiaal, dat er in 2017 een vervolg komt op deze expositie.

De Stadsboerderij Grolle is in de maand oktober geopend van 10.30 uur tot 16.30 uur. In november en december zijn de openingstijden van 13.00 uur tot 16.30 uur. Het adres is Notenboomstraat 15 in Groenlo.

De toegangsprijs is 2 euro per persoon, maar daarvoor krijgt u ook een rondleiding aangeboden en een kopje koffie, thee of een glaasje fris. Wilt u een afspraak maken, belt u dan met tel. 0544-468729.