10 NOV

Mitch Durbank

Voorstelling "Ontgoocheld" bij Taste

AFGELOPEN

Op donderdag 10 november heeft Rockcafé Taste voor iedereen met een kaart voor Nico Dijkshoorn (en omdat Nico verzet werd) een verrassing: een speciaal ingelaste voorstelling van Mitch Durbank! Ook als je geen kaartje voor Nico hebt, ben je natuurlijk van harte welkom!

Op vertoon van de kaart van Nico Dijkshoorn (of de kaarten die nog bij ons liggen en gereserveerd en voldaan zijn) kunt u gratis, naar de voorstelling: Mitch Durbank met zijn show: Ontgoocheld (cabaret, goochelen).
(Voor mensen met geen kaart voor Nico Dijkshoorn is de entree € 5,00 en alleen kaarten aan de deur, er is geen voorverkoop. vol=vol)

Als kind droomde Mitch Durbank van een leven als goochelaar, maar zijn ouders zagen een leven met hoge hoeden en konijnen niet als een stabiele toekomst voor hun zoon. Nadat Mitch de 2e prijs won bij het Nederlands kampioenschap Goochelen mocht hij van zijn hobby zijn werk maken en trad hij vervolgens op in binnen- en buitenland. Tijdens zijn imposante carrière ontstond het idee om tijdens het goochelen het verhaal van zijn leven te vertellen. Een verhaal over kiezen tussen geluk of zekerheden. Mitch heeft uiteindelijk het geluk gevonden, dat is een zekerheid.

In deze show staat interactie met het publiek centraal. Deze boeiende act is een act die magie afwisselt met humor. zult Mitch leren kennen als een waar entertainer die op passende wijze weet te boeien en te verbazen.

Donderdag 10 november
Aanvang 21:00 uur