16 MAA

Taste's Stage of Art

Rich Wyman & Lisa Needham (USA)

AFGELOPEN

Rich Wyman rockt niet op een gitaar, maar op zijn piano. Samen met zijn vrouw Lisa zal hij u meenemen op een gevoelige akoestische rockreis! Op 16 maart 2017 in Rockcafé Taste.

Rich Wyman is de vleesgeworden ‘nachtmerrie’ van elke liefhebber van de gevoelige pianomuziek.. Waarom? Deze man rockt namelijk als geen ander; doet dat niet op een gitaar, maar – juist ja – op zijn piano. Met een stem vol passie en bedrevenheid wist deze Wyman inmiddels al zo’n vijf prestigieuze muziekprijzen in de wacht te slepen (de ASCAP Awards).

Als Rich met zijn aanstekelijke en eindeloze enthousiasme achter zijn piano kruipt brengt hij zijn schitterende liedjes vol overgave. Eind jaren 90 kwam Rich voor het eerst in Nederland optreden, wat leidde tot een contract met een Nederlandse platenmaatschappij en zeer vele optredens. Wervelend waren de optredens van de pianoman in 2000 op Parkpop te Den Haag, de tour met de Special Wild Romance (Danny Lademacher, Ivo Severijns en Ramon Rambeaux) en shows met de briljante Nederlandse rockgitarist Marcel Singor.

In Taste zal Rich, samen met zijn vrouw Lisa, u meenemen op een gevoelige akoestischrockreis!

Aanvang: 21:00 STIPT
Entree € 5,00 (alleen voorverkoop)