15 DEC
18 DEC

Glazen Huis en Rock Request

Taste's Rock Request

AFGELOPEN

Vier dagen rockverzoekjes tegen betaling, een glazen huis met heuse DJ’s , live optredens, hapjes, theater en meer, van 15 t/m 18 december 2016 bij Rockcafé Taste.

Dit jaar is het goede doel de Grolse Scouting en wordt er geld ingezameld voor een klimtoren. Scouts kunnen hiervan abseilen en tokkelen. Ze zijn al ruim een jaar bezig met de voorbereiding en hopen begin 2017 het stalen frame te plaatsen. Wat zou het enorm tof zijn daar een flinke bijdrage aan te kunnen leveren samen met klanten, de Groenlose bevolking en andere geïnteresseerden. Het hele lange weekend zal in teken staan van Scouting Groenlo.

Donderdag 15 december is de opening, vrijdag is er een Pubquiz, georganiseerd door de heren en dames van de Scouting. Inschrijven kan vanaf nu in Taste à € 2,50 per persoon en het leukst is als dit in teamverband gebeurd, dus geef je team op aan de bar bij Taste. Opgeven kan ook de avond zelf nog tussen 20:30 en 21:30 uur de avond zelf. Je steunt er een geweldig doel mee en het wordt weer een keigezellige avond.

Zaterdagmiddag een middag voor de kinderen van de Scouting waarbij gedacht wordt over een open podium of een andere activiteit waarbij iedereen ook van harte uitgenodigd wordt. 's Avonds spelen niemand minder dan The Veldman Brothers, een bekende naam in Groenlo en omstreken, de heren hebben Taste al twee keer eerder heerlijk op de kop gezet met hun fantastische band. Dat wordt genieten en doneren.

Op de zondag wordt de Scouting Rock Request Top 50 gedraaid, samengesteld tijdens de hele Rock Request door alle bezoekers van het Glazen huis en Taste.

Uiteraard kan iedereen het hele weekend verzoekjes à € 2,50 aanvragen bij de Tasty DJ's Martijn en Sander (die zich overigens belangeloos en het volledige weekend samen met de eigenaren van Taste inzetten voor de Scouting Groenlo) en men kan het hele weekend lootjes kopen voor een geweldige verloting met leuke prijzen, om zo een mooi bedrag bij elkaar te vergaren die ten goede komt aan de klimtoren voor de kids van de Scouting.

Samen staan we sterk!

Bekijk hier het programma.