23 DEC

Midwinterhoornwandeling

Sfeervolle avondwandeling

AFGELOPEN

Op dinsdagavond 23 december 2014 wordt al voor de zesde keer in succesie een sfeervolle midwinterhoornwandeling gehouden in het vestingstadje Groenlo.

Van alles te zien
De midwinterhoornwandeling in Groenlo op 23 december kenmerkt zich niet alleen door de honderden potjes met waxinelichtjes die er langs de route staan. Maar ook door de vele verrassingen die de deelnemers onderweg tegen komen. De midwinterhoornblazers staan op telkens zeer verrassende plekken.
Dit jaar heeft de organisatie maatregelen genomen om opstoppingen bij het pauzepunt te voorkomen. Het pauzepunt is nu bij de muziekkoepel en het terrein zal mooi verlicht zijn door de vele fakkels. Hier ontvangen de deelnemers ook gratis gluhwein en/of warme chocolademelk.

Op het eindpunt in de Oude Calixtus zal er gratis soep zijn, die geserveerd wordt door de leden van de Compagnie Grolle. Het belooft een sfeervolle tocht te worden op 23 december in Groenlo waarbij neerdwarrelende sneeuw misschien de slagroom op de taart kan zijn. De klanken van de midwinterhoorns zullen u op 23 december in Groenlo in de juiste kerstsfeer brengen.

Er kan gestart worden tussen 19.00 uur en 20.00 uur op het plein van de Oude Calixtus. Daar krijgt men aanwijzingen hoe te lopen. Het is namelijk de bedoeling dat de route zonder routeblaadje wordt gelopen. Er worden zoveel potjes met waxinelichtjes neer gezet dat het een langs sliert wordt en de deelnemers hoeven de lichtjes alleen maar te volgen.