01 JAN
28 FEB

Expositie olieverfschilderijen van Henny Breukers

Grolse kunst in Stadsboerderij Grolle

AFGELOPEN

Henny Breukers uit Groenlo exposeert met zijn olieverfschilderijen in de maanden januari en februari in de Stadsboerderij Grolle.

De passie van Henny Breukers ligt bij het schilderen van stadsgezichten, zowel in moderne als in realistische vorm. Hij is op zestigjarige leeftijd met schilderen begonnen en is een autodidact. Hij heeft nooit les gehad in het schilderen. Ervaring en ontdekking zijn voor hem de beste leermeester.

De expositie is zeer bijzonder van karakter en laat de veelzijdigheid van deze schilder zien. Het is nauwelijks te geloven dat Henny pas acht jaar actief is als schilder. Zij schilderijen doen een jarenlange ervaring vermoeden. Voor de Grollenaren zal deze expositie een feest van herkenning zijn. Groenlo en zijn prachtige stadsgezichten hebben Henny geïnspireerd tot een aantal prachtige schilderijen. Een expositie, die u beslist niet mag missen.

De Stadsboerderij Grolle is gedurende de wintermaanden geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 13.00 uur tot 16.30 uur. De entree is € 2, maar daarvoor krijgt u een kopje koffie, thee of een glaasje fris. Ook inbegrepen is een rondleiding door dit historische pand. Het adres van de Stadsboerderij Grolle is Notenboomstraat 15 in Groenlo. Zie onze website en u kunt ons vinden op Facebook.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henny Garstenveld, beheerder Stadsboerderij Grolle:
Notenboomstraat 15, 7141 AB Groenlo, T. (0544) 46 87 29/06-10 86 16 02