10 FEB

Lichtjesavond in Groenlo

In herinnering stilstaan bij dierbaren

AFGELOPEN

De jaarlijkse lichtjesavond op de RK Begraafplaats in Groenlo heeft een onomstreden reputatie opgebouwd. Velen krijgen op vrijdagavond 10 februari 2017 ruimschoots de gelegenheid in herinnering bij hun dierbaren stil te staan.

Dit jaar organiseert de Coöperatie DELA in samenwerking met Stichting RK Begraafplaats Groenlo de lichtjesavond op vrijdag 10 februari. Op die avond zal tussen 19.00 en 20.30 uur het gehele terrein van de begraafplaats aan de Lichtenvoordseweg 58a weer sfeervol verlicht zijn met honderden kaarsen en fakkels. Bovendien krijgen nabestaanden, buren, vrienden en bekenden ook zelf de gelegenheid om een kaars te branden als een mooie en dankbare herinnering aan hun overleden dierbaren. Daarnaast zal er door de organisatie voor een warme en intieme sfeer gezorgd worden met een passende muzikale omlijsting.

Tijdens de lichtjesavond op 10 februari zijn nabestaanden en anderen tevens van harte welkom in het Uitvaartcentrum Ventura DELA nabij de begraafplaats om onder het genot van een warm drankje even na te praten.