23 FEB

Workshop Sport- en herstelvoeding

Wat is gezonde sportvoeding?

AFGELOPEN

Op donderdag 23 februari 2017 organiseren Mariska Dute en Denise van der Donk, een leerzame en gezellige avond ’Sport- en herstelvoeding’. Hierbij krijg je antwoord op de vragen zoals: Wat eet je om goed te herstellen? Wat is gezonde sportvoeding?

Goede sportvoeding, wat heb je nodig om goed te kunnen presteren? Voeding voor, tijdens en na het sporten, waarbij we uitgebreid stilstaan bij het onderwerp “sportdranken.” Bereiden van diverse soorten sportdrank. Welk soort is geschikt voor welk moment? Inclusief een smaaktestje. Herstelvoeding: De aandachtspunten om goed te kunnen herstellen. Wat eet je als je niet direct in de gelegenheid bent om een lunch of diner aansluitend het sporten te kunnen nuttigen? Wat eet je als je onderweg bent? Aan het einde van de workshop kun je de zelfgemaakte sportdrank mee naar huis nemen, inclusief enkele recepten en wat opdrachten voor thuis.

18.45 - 19.00 uur: Inloop
19.00 - 20.00 uur: Duurloopje (5-6 km) incl. core- stabilityoefeningen.
20.15 - 21.45 uur: Workshop Sport -en herstelvoeding

Aan het einde van de workshop kun je de zelfgemaakte sportdrank mee naar huis nemen, inclusief enkele recepten en wat opdrachten voor thuis.

Er is plek voor max. 12 personen. De kosten bedragen € 20,- p.p. Aanmelden kan via: ikkanhetaan@gmail.com of via 06-13035818.

Aanmelden kan tot uiterlijk 21 februari. Info via onderstaande webiste.