09 JUL

Hippe Hebbedingen Fair

Creatieve- en handgemaakte producten

AFGELOPEN

Zomer, tijd om naar buiten te gaan en te genieten van al het moois om je heen. In deze heerlijke periode van het jaar wordt er wederom een creatieve fair georganiseerd in de Achterhoek, genaamd; Hippe Hebbedingen! De fair voor unieke handgemaakte en bijzondere producten van unieke ondernemers. Voor jong en oud, van vintage tot modern. Op 9 juli 2017 in en om de Oude Calixtuskerk.

Ook dit jaar wordt de Fair weer georganiseerd in en om de Oude Calixtuskerk, van 12.00 - 18.00 uur. Naast de creatieve- en handgemaakte producten is de fair er dit jaar ook voor (startende) ondernemers die bijzondere, unieke producten in de regio verkopen. Denk dan hierbij aan merken die uniek zijn voor de regio, design, kunst en meer.

NIEUW bij editie 2017:
Dit jaar organiseren wij de fair in combinatie met ons foodplein; Fine Fresh Foods & Drinks. Daar presenteren wij de lekkerste gerechten en hapjes, zodat je tussen het shoppen door, even kunt bijkomen onder het genot van een hapje en drankje. En wij vergeten zeker de mannen onder ons niet, voor jullie komen er speciale toffe stands, heerlijke gerechten, speciaal biertjes en whiskey proeverijen!

Verkoop jij hippe, eigenwijze, verrassende of vernieuwende handgemaakte of design producten dan heten we je van harte welkom op de Hippe Hebbedingen Fair. Om elke fair zo aantrekkelijk mogelijk te maken is de organisatie continue opzoek naar originele, creatieve, deelnemers en designers uit de regio. Heb je belangstelling en denk je te passen binnen het Hippe Hebbedingen Fair concept waarin originaliteit, duurzaamheid, innovatie en schoonheid bovenaan de lijst staan, meld je dan aan via onderstaande website.