06 APR

Paas Inn

Paasactiviteiten in De Bron

AFGELOPEN

De organisatie biedt u op 6 april 2017 een zeer gevarieerd programma: diverse optredens, lekker eten en drinken, oude foto’s en mooie herinneringen, leuke doe- en knutselactiviteiten en aandacht voor Pasen en het voorjaar.

Op donderdag 6 april a.s. bent u vanaf 10.30 uur van harte welkom in de Bron. Het programma start om 11.00 uur en zal om ca. 16.00 uur zijn afgelopen. Bij ontvangst krijgt u koffie / thee met wat lekkers en daarna beginnen we met het interessante ochtendprogramma met o.a. een optreden van het koor Songs 4All. Dit wordt om ca. 12.15 uur afgesloten met een heerlijke lunch.

Het middagprogramma staat in het teken van verschillende doe-activiteiten. Zo kunt u bloemschikken, schilderen, eieren schilderen, koersballen etc. Maar er is ook weer ruimte om te bewegen, w.o. de zitdans, maar ook gewoon wat te keuvelen en een spelletje te doen. Om ca. 15.00 uur starten wij met de gezellige afsluiting van de Paas INN inclusief een hapje en een drankje.

De kosten voor deze geheel verzorgde dag bedragen 15 euro. Dit is dan inclusief de lunch, de koffie / thee met wat lekkers, 2 consumptiebonnen en deelname aan de activiteiten en workshops naar keuze. De kaarten kunnen gekocht worden bij het Cultureel Centrum de Bron. Leerlingen van het Graafschap College en vrijwilligers van de Bron komen o.a. in de Molenberg, De Bagijn, de Orangie en Canisiushof voor informatie en de kaartverkoop.

CC De Bron, Buitenschans 3, 7141 EK, GROENLO.