11 APR

De Passie in de St. Paulusparochie

Voorstelling in de Calixtusbasiliek

AFGELOPEN

Leden van alle koren binnen de parochie hebben een uitnodiging gehad om mee te zingen in de Passie. Op 11 april 2017 is er een voorstelling in de Calixtusbasiliek.

De St. Paulusparochie bestaat uit de R.K. geloofsgemeenschappen van Beltrum, Eibergen, Groenlo, Lievelde, Neede, Rekken en Rietmolen. Allemaal verschillende geloofsgemeenschappen maar toch ook hetzelfde.  Leden van alle koren binnen de parochie hebben een uitnodiging gehad om mee te zingen in de Passie. Door dit gezamenlijke project proberen we een grotere verbondenheid binnen de St. Paulusparochie te creëren. Inmiddels wordt er op allerlei fronten met veel plezier gewerkt om "Paulus-breed" de Passie 2017 goed neer te zetten. Het repertoire is moderne Nederlandstalige muziek van oa: Ewbank/Borsato, Nick & Simon, Racoon, De Dijk, Claudia de Breij, BLöF...... Het koor is 3 stemmig: Sopraan, Alt, Tenor/Bas. Solisten vertolken de rol van Maria, Jezus, Judas, Pilatus en Petrus. Het koor bestaat uit ongeveer 60 mensen.

De datum van de voorstelling in de Goede Week is op dinsdagavond 11 april in Groenlo om 20.00 uur. U wordt van harte uitgenodigd om de Passie te beleven.

Sint-Calixtusbasiliek Groenlo. Kerkstraat 8, GROENLO