16 APR

Paasmarkt met kinderactiviteiten

Proef de lente bij Leemland

AFGELOPEN

Eerste paasdag, 16 april 2017, vindt er bij Leemland een gezellige paasmarkt plaats met mini-workshops en kinderactiviteiten.

Zodra de lente is begonnen en de eerste bloesems verschijnen, trekken veel mensen er op uit. De paasmarkt bij Leemland biedt vertier voor het hele gezin. Er zijn diverse marktkramen opgesteld met leuke koopjes, woonaccessoires, kleding, cadeauartikelen en dergelijke. Vanaf het terras kijkt men uit over het rolstoelvriendelijke paasmarktterrein.

Tegen een kleine vergoeding worden er mini-workshops aangeboden. Zoals stap voor stap een paashaas maken, een memohouder pimpen, of een dikke dame schilderen.

Kinderen kunnen zich buiten vermaken op speeltoestellen en met marshmallows roosteren. In het recreatieverblijf zijn diverse oud-Hollandse spellen opgesteld. Natuurlijk zijn er ook leuke activiteiten in paassfeer. Bijvoorbeeld paasknutselwerkjes, een paaseierenspeurtocht, en spelletjes met haasjes, kuikentjes en eieren. Kinderen mogen daarnaast met een paashaas op de foto en zich tevens gratis laten schminken.

Leemland is beide paasdagen geopend van 10.30 u tot 17.30 u. De paasmarkt op 16 april vindt plaats van 12.00 u tot 17.00 u.

Gratis parkeren, toegang en WiFi.
Adres: Koerboom 7A, 7142 JB Groenlo. Meer informatie: 0544 795022 of onderstaande website.