25 MAA

Taste Live!

YADA YADA (Herman Brood Tribute band)

AFGELOPEN

YADA YADA is DE Herman Brood Tribute band van Nederland waar oa Dany Lademacher in 2009 deel van uitmaakte. Op 25 maart 2017 bij Rockcafé Taste.

Zanger Stick (ex- The Romance) is weer terug met YADA YADA. Met Johnny Lopezz op bas (oa Echo Bowie) , Mr.Tumansery op drums (Finest Truth) en JP op gitaar (BrooT, Legal Tender) klinkt YADA YADA als de Wild Romance in de jaren ‘78/’79…..strak, puntig en Rock 'n Roll…..back to the old day’s!

Met de “Herman eindelijk 70” tribute show tourt YADA YADA door het land. Met een set van ruim 53 Brood songs zorgt dit voor een avondvullend programma. Voor festivals uiteraard een festival set waarin alle klassiekers voorbijkomen. Een ‘eerbetoon’ aan Herman Brood & His Wild Romance met YADA YADA mocht zeker in 2017 niet op ons podium ontbreken!!

Recensie 3voor12:
3voor12 den haag

Om tien over twee ‘s middags (beduidend vroeger dan de naam van het festival doet vermoeden) trapt YADA YADA het festival af. Op het podium verschijnt een Herman Brood-lookalike in de vorm van zanger (en voormalig lid van The Wild Romance) Stick. Het nummer ‘My world is empty without you’ wordt ingezet.

Op het veld is het nog rustig, al heeft een trouwe schare Brood-fans zijn weg naar de mainstage al wel gevonden. 

“Hoe heeft Herman dit volgehouden? Ben nou al kapot!” klinkt het na twee nummers. De fans kunnen hun hart ophalen met ‘I love you like I love myself’ en ‘Rock ‘n’ roll junkie’, waarna Stick aangeeft een nieuwe held te hebben die nog leeft ook. Niemand minder dan Spike van Zoest betreedt het podium, met sigaret op de lip, en speelt mee met ‘Never be clever’.

Bassist Johnny Lopezz neemt bij het volgende nummer de zang voor zijn rekening en dan is het alweer tijd voor de afsluiter: ‘Saturday night’. De handen gaan de lucht in en er wordt uit volle borst meegezongen. Na een luid “We want more!” van de Brood-fanclub vooraan wordt ‘Checking out’ als toegift gespeeld, waarna de band daadwerkelijk uitcheckt. Onder het motto ‘een goed begin is het halve werk’ is dit een lekkere openingsact met een mooie belofte voor de rest van het festival. (EN)

Aanvang 22:00 u
Entree vrij