02 DEC

KUDO-avond

Kom Uit De Oefenruimte!

AFGELOPEN

De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die: de oefenruimte uit willen, een try out willen doen, zichzelf graag willen presenteren, podiumervaring op willen doen of gewoon graag willen spelen.

Let op: Pigpop en Taste hebben de handen ineen geslagen. Uit alle bands die meedoen met de KUDO avonden dit seizoen, wordt ėėn band uitgezocht die Pigpop 2018 mag openen! Er zal op iedere KUDO avond een afvaardiging van Pigpop aanwezig zijn en het publiek mag ook een stem uitbrengen van welke band zij vinden Pigpop mogen openen.

Er zijn in totaal 4 KUDO avonden, 13 bands waar uit gekozen gaat worden en Pigpop zal in overleg met Taste en na het tellen van de publieksstemmen, de keus maken wie dit gaan worden. Tevens zullen er uit de uitgebrachte stemmen 2 keer twee vrijkaarten voor Pigpop getrokken worden.

Dus kom je band massaal supporten!

Met deze keer:

SIDEBURN
Sideburn is een Winterswijkse vijfmans coverband, waarvan de leden een grote diversiteit aan muzikale voorkeuren hebben, hetgeen zich uitdrukt in het veelzijdige repertoire. Sideburn laat zich niet in een hokje te stoppen, maar in de stijl staat wel steeds de rauwe gitaarsound centraal.

Zo worden covers nooit klakkeloos nagespeeld, maar weet Sideburn er altijd zijn eigen kenmerkende geluid en draai aan te geven.

In het repertoire heeft Sideburn nummers opgenomen van o.a. Foofighters, Kings of Leon, Kaiser Chiefs en Go back to the Zoo. Daarnaast worden ook 'golden oldies' van o.a. ZZtop en CCR niet geschuwd! Sideburn staat hiermee garant voor een avondje gevarieerde muziek met een rauw rockrandje!!

THE PITT
The Pitt is een coverband van 5 enthousiaste en ervaren muzikanten uit de regio Zutphen, Dieren en Eibergen, bestaande uit een zanger, drummer, basgitarist en twee gitaristen die op een energieke wijze invulling geven aan merendeels bekende rock- en popnummers. Zowel Classic Rock nummers alsook nieuwere nummers komen daarbij aan bod.De muziek en het vermaken van het publiek komen bij The Pitt op de eerste plaats waarbij gestreefd wordt naar een breed repertoire

Band drie volgt.

Aanvang: 21:30 uur
ENTREE VRIJ