21 JAN
31 MAA

Amateurkunst uit de Achterhoek

Expositie Galerie Wij

AFGELOPEN

In Galerie Wij is van 21 januari t/m 31 maart 2017 een nieuwe expositie te bezichtigen.

De tentoonstelling wordt geopend op zaterdag 21 januari om 13.30 uur. Genietend van een kopje koffie of thee kan men de kunstwerken bekijken en vragen stellen aan de aanwezige kunstenaars.

Er is deze expositie veel abstracte kunst te zien, zoals olieverf- en acrylschilderijen, acryl op bitumen, encaustic art, tekeningen volgens Escher en beelden gemaakt van speksteen. De kunstenaars die de komende twee maanden exposeren zijn Barbara Pavinati, Thea Geelink, Gerry Kastein, Willem Leussink, Irma Luttikholt en Henriëtte van der Grinten.

Vaste collectie
Naast de elke twee maanden wisselende tentoonstelling ie er ook een vaste collectie aanwezig van sieraden, kleine beelden, klein houtwerk en kleine voorwerpen van Tiffanyglas. Men kan in de galerie ook schilder- en tekenmaterialen kopen, waaronder sinds kort olieverf. Verder is een klein hoekje ingericht met curiosa.

Nieuw is dat Galerie Wij tweedehands kunstboeken verkoopt en kunstboeken tegen een kleine vergoeding te leen zijn. Men kan er ook terecht voor informatie over cursussen schilderen, tekenen et cetera in de Achterhoek.

Openingstijden
De nieuwe expositie is gratis te bezichtigen in Galerie Wij aan de Goudsmitstraat 1 in Groenlo, telefoon 0544-842147. De openingstijden zijn vrijdag van 13.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 13.30 tot 17.00 uur.