27 APR

Koningsdag in Groenlo

Vesting Vrijmarkt en 2e hands muziekinstrumentenmarkt

De Vesting Vrijmarkt van 27 April 2017(Koningsdag) in Groenlo heeft alles in zich om uit te groeien tot een mooi en groots festijn. De knusse binnenstad van Groenlo leent hier zich dan ook uitstekend voor. Naast de Vesting Vrijmarkt een heuse 2e hands instrumenten markt dit jaar.

Vrijmarkt
Op de Vesting Vrijmarkt is uiteraard een grote rommelmarkt voor de kinderen. Inschrijven hiervoor kan tot 22 april via info@groenlovestingstadpromotion.nl

Maar er is meer. Het is eindelijk gelukt om het landelijk zeer bekende poppen theater De Kleine Zon naar Groenlo te halen. Normaal zijn ze de meeste tijd van het jaar te vinden op de Dam in Amsterdam. Daar spelen ze vaak op de zaterdagmiddag. Verder kunnen kinderen geschminkt worden en is er een ballonnen artiest. Dweilorkest Windkracht 11 zorgt 's middags voor de muzikale noot. 's Morgens vroeg zullen de klanken van het carillon klinken over het vestingstadje Groenlo. Beiaardier Wim Ruessink zal de bezoekers al vroeg in de juiste stemming brengen.

2e hands instrumenten markt
In de Kevelderstraat organiseert Han Mali een heuse 2e hands muziekinstrumenten markt. Wie mee wil doen kan het beste even mailen naar: trommeltoko@kpnmail.nl voor alle info.
De 2e hands muziekinstrumenten markt is vorig jaar voor het eerst gehouden in Groenlo en dit jaar dus samen met de Vesting Vrijmarkt. Een mooie combinatie.

Al met al belooft het een mooie Koningsdag te worden in Groenlo.

We beginnen om 10.00 uur en het duurt tot 16.00 uur. De deelname is gratis.