06 MEI

Passe-partout Promotiedag

Centrale punt: Stadsboerderij

AFGELOPEN

Op deze Passe-partout Promotiedag extra aandacht voor de passe-partout in Groenlo Vestingstad. In 2017 zijn er 5 promotiedagen. De eerste is op zaterdag 6 mei.

Met deze unieke passe-partout kun je maar liefst 4 toeristische bezienswaardigheden bezoeken in Groenlo. Deze passe-partout is te koop bij de VVV, receptie Marveld Recreatie, Stomhoutzagerij, Stadsmuseum, Stadsboerderij Grolle, Oude Calixtuskerk en de Calixtusbasiliek. Hij kost slechts 5 euro voor volwassenen vanaf 13 jaar en 2,50 euro voor kinderen t/m 12 jaar. Men ontvangt dan een juten zakje met daarin 4 dukaten. Bovendien ontvangt men een plattegrond. Hierop staan de deelnemers vermeld en de tijden wanneer ze open zijn. De passe-partout is een unieke samenwerking tussen de entree vragende toeristische bezienswaardigheden in Groenlo. De passe-partout is geldig van april t/m eind oktober. Het gehele seizoen. Dus je kunt je bezoek aan de toeristische bezienswaardigheden spreiden.

Op de volgende dagen worden de Passe-partout Promotiedagen gehouden:

Zaterdag 6 mei (Stadsboerderij Grolle)
Zaterdag 10 juni (Oude Calixtuskerk)
Zaterdag 1 juli (Stoomhoutzagerij)
Zaterdag 30 september (Stadsmuseum)
Zaterdag 2 september (Calixtusbasiliek)

Tijdens elke Passe-partout Promotiedag is één van de deelnemers het centrale punt. Daar zal dan iets extra's georganiseerd worden. Tussen haakjes de centrale punten per promotie dag.