07 MEI

Jaarconcert Inter Nos

Met Mart Hillen en Simone Ewouds

AFGELOPEN

Het jaarconcert van mannenzangvereniging “Inter Nos” uit Groenlo, wordt dit jaar gehouden op zondagmiddag 7 mei 2017 van 14.30 uur tot 17.00 uur bij City Lido in Groenlo. Als gasten zullen dit keer optreden zangeres Simone Ewouds en gitarist Mart Hillen.

"Inter Nos" zal naast een aantal bekende nummers ook diverse geheel nieuwe nummers ten gehore brengen. Langzamerhand wordt het repertoire van "Inter Nos" aangepast naar nieuwe en vlottere nummers t.o.v. voorheen. Ten gehore zullen dit keer o.a gebracht worden: Tranen gelachen, Oh when the Saints, Can't help falling in love, enz. Hierop wordt momenteel hard gestudeerd. Mannenzangvereniging "Inter Nos" staat onder leiding van dirigente Esther van der Heijden met aan de vleugel Joop Abbink.
 
Als gasten zullen dit keer optreden zangeres Simone Ewouds en gitarist Mart Hillen.

Simone Ewouds, uit Groenlo, nu wonende in Enschede, zingt al van jongs af aan. Ze studeerde zang aan het Conservatorium in Rotterdam (2004) en heeft als zangeres in meerdere bands en projecten gezeten en ervaring opgedaan. Ruim 10 jaar zong en speelde ze in de band Paparazzi.
Daarnaast geeft ze nu zanglessen in Goor en Hengelo aan vooral kinderen/jongeren. Momenteel zingt ze in 2 bands GeweldiGenoten (2015) & The Revolution (2016) en vormt ze sinds dit jaar een duo met Aukje Snijders uit Groenlo.
Ze speelt gitaar en piano en gebruikt dat bij optredens dan ook vaak allebei.
Simone zal onder begeleiding van Mart Hillen diverse liederen ten gehore brengen.

Mart Hillen is een 21-jarige gitarist, afkomstig uit Lichtenvoorde. Mart heeft popmuziek gestudeerd aan het Conservatorium in Enschede. Hij fungeert als gitarist in meerdere bands in en rondom Lichtenvoorde, maar doet ook solo-optredens. Met zijn unieke speelstijl, ook wel Fingerpicking genoemd, is hij in staat solo akoestische optredens te verzorgen waarbij hij baspartijen, gitaarloopjes, drumbeats en melodie tegelijkertijd speelt. In zijn spel zijn invloeden te herkennen van grootheden als Tommy Emmanuel en Andy McKee.
Hij zal Simone begeleiden, maar ook zelf een aantal stukken ten gehore brengen.
 
Tijdens de middag zullen er 3 jubilarissen gehuldigd worden en in de pauze wordt er een loterij gehouden, waarbij elk lot prijs heeft!

Wij nodigen u van harte uit om dit jaarconcert bij te wonen.
De toegang is gratis.