Uit eten in Groenlo

Groenlo biedt vele mogelijkheden om uit te gaan eten. In de oude binnenstad bevinden zich meerdere restaurants.

Prinsheerlijk genieten in het hart van Groenlo. Ervaar de sfeer van Het Huys van Frederik Hendrik. Stijlvol eigentijds in een authentiek decor. Om die reden kiezen steeds meer stellen ons grand café/restaurant als locatie voor hun trouwfeest. De verschillende ruimtes en terrassen bieden tal van mogelijkheden feesten.

Welkom bij Welgelegen, Stadscafé en Boothuis. Ook voor feesten en partijen. Opgericht in 1890, verbouwd, vervallen, prachtig gerenoveerd en anno 2015 weer helemaal van nu! Ontdek de details in de vertrouwde villa en de nieuwe serre, kas en oevertuin met haar fluirbootjes in de gracht. Haal herinneringen op en beleef opnieuw memorabele momenten. Geniet van de smaken van de seizoenen. Proef de streek. Elke dag.

Brasserie 1888. In het hartje van Groenlo hebben we onze huiskamer omgetoverd naar de huiselijke Brasserie. Een gezellige knusse sfeer staat bij ons hoog in het vaandel. Voor elk moment van de dag is er voor ieder wat wils te verkrijgen. Heeft u een feestje of jubileum te vieren,vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Wij leveren maatwerk en kunnen samen met u een passend arrangement maken.

Cappadocia, gelegen in het centrum, heeft een ruime kaart met Turkse, Griekse en Italiaanse gerechten.

Voor een gezellig avondje dineren bent u welkom bij restaurant Pepijn op de markt in Groenlo. Blijft u liever thuis kunt u ook afhalen of laten bezorgen.

Sfeervol tafelen bij Chinees Indisch Restaurant Wun-Tung in Groenlo. Afhalen kan natuurlijk ook.

In de oud-Saksische herberg kunt u genieten van een lekkere kop koffie met traditionele pillewegge, een overheerlijke pannenkoek of een gerecht van de uitgebreide menukaart. U kunt overnachten in deze oude saksiche boerderij en aanschuiven aan tafel in het hoofdkwartier van Frederik Hendrik. Erve Kots is ook de plek voor een onvergetelijk feest. In het openluchtmuseum Erve Kots ziet u hoe de Achterhoekse boer vroeger woonde en werkte.
Bent u liefhebber van een goed glas bier of geïnteresseerd in het ambachtelijke brouwproces? Bezoek dan het Brouwhoes, waar ze op traditionele wijze bier en pils brouwen.

Pizzeria Efes is een bekende restaurant in de Achterhoek en kent vele vaste klanten.

In het hart van Groenlo kan er in restaurant Milano zowel Italiaans, Grieks als Turks worden gegeten.

Restaurant en Lunchroom Wissink op de Markt in Groenlo bestaat al sinds 1898 en is een begrip in de vestingstad en verre omgeving. Het bedrijf kent een lange traditie van gedegen vakmanschap.

Smulbar Groenlo..dat is pas lekker! Lekker eten in de geheel vernieuwde Smulbar. De eetgelegenheid voor de kleine en grote trek.

Wijnbar Streets is gevestigd in het centrum van Groenlo. In een ongedwongen ambiance willen wij je graag laten genieten van heerlijke wijnen, speciale bieren en overheerlijke wereldgerechten.

Snackbar Floor, voor een hapje tussendoor.