Bloemencorso Lichtenvoorde

Bloemencorso Lichtenvoorde

We hopen dat we op zondag 8 september 2024 de Lichtenvoordse straten weer mogen vullen met 18 kleurrijke dahliareuzen en tientallen kleine corsowagens. Komt u ook genieten vanaf 14:00 uur?

Op corsozondag 8 september kunt u een entreekaart kopen bij één van de kassapunten die rondom Lichtenvoorde zijn opgesteld. Entree tot ons corso is gratis voor kinderen en jongeren t/m 16 jaar.

Tribunekaarten
We hebben drie tribunes:

  • Tribune A, Varsseveldseweg (‘De Klinke’)
  • Tribune B, Varsseveldseweg (‘Antoniushove’)
  • Tribune C, Richterslaan

Tribunekaarten geven u uitsluitend recht op een tribuneplaats, NIET op entree.

Onze tribunes beschikken over kuipstoeltjes. De plaatsen zijn niet genummerd. De eerste rij van iedere tribune wordt vrijgehouden voor minder valide mensen. Naast de tribunes aan de Richterslaan bevindt zich een vrije zone voor mensen met een rolstoel.

Tribunekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de website. Op corsozondag 8 september zijn tribunekaarten, mits nog voorradig, alleen verkrijgbaar bij de tribunes.

Tentoonstelling
Na afloop van het corso, omstreeks 16.30 uur, worden de wagens opgesteld op het speciaal daarvoor ingerichte tentoonstelling terrein aan de Gert Reindersstraat. Dit terrein is ’s avonds sfeervol verlicht. De tentoonstelling is voor het publiek geopend van 16.30 uur tot circa 23.00 uur. In het programmaboekje ‘Corso Inzicht’ vindt u een plattegrond van de corsoroute. Op de plattegrond staat ook het tentoonstellingsterrein vermeld. U heeft toegang via de Hendrik Leemreizestraat.

Entree tentoonstelling:
Een entreekaart voor het tentoonstellingsterrein kost € 3,00 per persoon en is geldig op de dag van afgifte. Entree is gratis voor kinderen en jongeren t/m 16 jaar. Entreekaarten zijn uitsluitend ter plaatse aan de kassa verkrijgbaar.

Meer informatie: www.bloemencorso.com

In de buurt